Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarının üretim amacı âdemoğlu sağlığını yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Check to enable permanent hiding of message amerikan bar and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Bir kuruluşda kullanılan hissedar merdivenlerden yangın ve gayrı acil durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri öteki kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir gestaltdadır.

Elektrikler kesik olduğunda dahi geceleri parlayan bir gestaltda olan bu tasarlar korkulu durumların tarz göstericisidir.

Dizge Odası Yangın Kapıları : Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının semtı aralık otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapsı camlı olabilir.

Yangın Bapsı üs amacı insanoğluın muhatara görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

3-) Yangın merdivenini sahanlığı genlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının rahatliğinden azca olmamalıdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı Yangın Çıkış Kapısı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı muhtevain insanların dumandan zehirlenmesine duvar olan ivedili konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse cemi kalabalık olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayıcı kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının kullanmaını da inandırmak, nasıl davranılacağını ve panik halinde insanoğluın kendini risk örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla cereyan etmek, projenize muvafık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı sağlamak için İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page